Tekstet e Rudolph the Red Nosed Reindeer që të mund të këndosh me zemër

Përkuluni me pak kakao të nxehtë dhe këndoni këtë këngë klasike si familje.

Regjistruar nga artistë të të gjitha zhanreve muzikore, duke përfshirë Bing Crosby, Dolly Parton, Destiny’s Child dhe Alvin and the Chipmunks, nuk ka ende një version më të madh të Rudolph Rein-Hand-Hundëkuq se ai i kënduar nga fëmija juaj.

E shkruar nga Johnny Marks dhe e bërë fillimisht e famshme nga Gene Autry në 1949, kjo këngë klasike e Krishtlindjeve u bazua në një libër me të njëjtin emër. Një nga librat klasikë të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, historia u krijua nga Robert L. May për dyqanin e mallrave Montgomery Ward në vitin 1939 (ata ua shpërndanë librin fëmijëve si dhuratë!). Animacioni ikonë stop-motion pasoi më vonë, në 1964.

Gjithçka për të thënë, dreri i dëbuar me hundën si një llambë ka qenë një hit i madh nga fëmijët për dekada – ndoshta ju kujtohet se e keni kënduar atë si fëmijë. Për t’ju ndihmuar të vazhdoni traditën dhe t’i mësoni këtë këngë ikonike brezit të ardhshëm, ne ju kemi mbuluar më poshtë me tekstin e “Rudolph the Red-Nosed Reindeer”. (Apo ndoshta ju duhet vetëm një rifreskim?)

Ndaj, shfaqni regjistrimin tuaj të preferuar për karaoken e Krishtlindjeve me fëmijët, ose këndoni së bashku ndërsa bëni pjekje festash ose bëni punime festive. Bërja e melodive të festave është një mënyrë e shkëlqyer futeni në shpirt të sezonit dhe mësoni fëmijët tuaj se Krishtlindjet kanë më shumë sesa dhurata.

Rudolph, renë me hundë të kuqe
kishte një hundë shumë të shndritshme.
Dhe nëse e keni parë ndonjëherë,
madje do të thuash se shkëlqeu.
Të gjithë drerët e tjerë
dikur qeshte dhe e thërriste me emra.
Ata nuk e lanë kurrë Rudolfin e varfër
bashkohuni në ndonjë lojë me renë.
Pastaj një natë Krishtlindjesh me mjegull
Santa erdhi për të thënë:
“Rudolph me hundën tënde kaq të ndritshme,
a nuk do ta drejtosh sajën time sonte?”
Atëherë të gjithë drerët e donin atë
ndërsa ata bërtisnin me gëzim:
“Rudolph renë me hundë të kuqe,
do të hyni në histori!”

Përdoret me lejen e St. Nicholas Music Inc.

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kinderwagen-3-in-1.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart